Recept på kräftor – Så här kokar du dina kräftor
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kräftor, cirka 20-25 stycken
  • 2,5 l vatten
  • 1 dl grovt salt
  • 1 msk strösocker
  • 10 dillkronor + stjälkar
  • 33 cl öl (gärna mörk öl)
  • 12,5 liter vatten
  • 1 dl grovt salt
  • 10 dillkronor + stjälkar1. Ha ner vatten, salt och dillkronor i en kastrull. Låt det sjuda i 10 minuter men inte koka. Låt lagen svalna.
  • 12. Tina och skölj kräftorna. Lägg över kräftorna i den kalla lagen och låt det stå och dra under ett dygn i kylskåpet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.