En favorit, lätt och smidig att göra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Dagens måltid är ett riktigt höjdartips om vi får säga det själva, det är så otroligt lätt att göra och blir så gott med fåtalet ingredienser, så det är baske oss snudd på genialiskt
Chevréost är något som jag alltid tycker är gott i mat och så även i det här fallet. En enkel och god potatisrulle som passar perfekt till allt grillat framöver
Tina spenaten, krama ur fukten och hacka den grovt. Smörfräs den i ca 5 minuter, ta den från plattan och blanda ner ost, äggula, salt, peppar och muskot
Det här fungerar super som drinktilltugg, buffe rätt eller faktisk också till en lunch. Receptet är till 10 personer så det blir mycket men å andra sidan är det så gott så man vill helt enkelt inte att det ska ta slut på en dag
Potatisrullar skulle förgylla middagen och när man googlar “potatisrulle” så får man tusen träffar på rullar som är gjorda med smördeg vilket jag inte var ute efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.