Potatisgratäng, gluten och mjölkproteinfri
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g mjölig potatis
  • 12 vitlökar
  • 10,25 purjolök
  • 12 msk olivolja
  • 11 tsk salt
  • 1 nymald vitpeppar
  • 1 muskotnöt
  • 14 dl oatley i maten grädde
  • 1 vitt vin
  • 1 färsk persilja
  • 1800 g mjölig potatis 2 vitlökar 0,25 purjolök 2 msk olivolja 1 tsk salt nymald vitpeppar muskotnöt 4 dl oatley i maten grädde vitt vin färsk persiljaSätt ugnen på 200 grader. Skiva potatisen tunnt, skiva vitlök fint och hacka purjolök. Slå lite olivolja i en form. Lägg i potatisen, salta, peppra och riv lite muskotnöt över. Slå grädde över, skvätt lite vin och grädda ca 40 -50 i ugnen tills det fått fin färg och potatisen är färdig. Låt den vila lite innan servering. Toppa med färska örter på toppen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.