-) Så här gjorde jag pommes fritesen. -)Ny vecka nya tag. Jag tog både sötpotatis och vanlig potatis och till detta blev det en bearnaisesås , stekta kantareller och grillad entrecote
Pommespotatis. Sen var det ju det där med potatisen. Men jag lovar att det var väl använd tid, nästan godare än hemfriterade pommes eller i alla fall i samma nivå
Skiva potatisen i centimeterstora skivor. Pensla på bägge sidor av potatisen. 3 bakpotatisar. In i ugnen i 225 grader i 20-25 minuter. -Mama Skogly ♥ 3 bakpotatisar 50 g smör, rumstempererat
Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja. Så rostad potatis, sallad, lammstek i god marinad på soja, olivolja och valfria kryddor och örter såsom chili, paprikapulver, spiskummin, salt, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver
När vi ändå skulle äta bakad potatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig
â€Tänk på barnen i afrika, som jag brukar säga till barnenâ€â€¦ Ta tillvara på era julmats-rester och njut en gång till av nya â€förmågor†serverade på middagsbordet
Potatisgratäng utan grädde. 3 - 4 portioner. 6 st stora potatisar 1 silverlök 3 kvistar rosmarin 6 dl kycklingbuljong 25 g smör salt & peppar Skiva. - Läs hela inlägget här 3 - 4 portioner. 6 st stora potatisar
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.