Biff med hasselbackspotatis, gräddig portvinsås och gratinerade champinjoner4 portioner4-8 skivor (beroende på storlek och hunger) biff eller dyliktHasselbackspotatis (från Vår Kokbok)2-3 medelstora potatisar/personsmält margarinsaltströbrödSätt på ugnen på 225 grader
Hjortfilé med potatisterrin och portvinsås. Nyårsdukningen. Dags att presentera nyårsmenyn. Vi är tre par (+ en massa barn då) som har firat ihop några år nu och gör varsin rätt
Portvinsås. Portvinsås. Idag har Fredrik varit & hälsat på vänner som precis fått barn. Själv fick jag stanna hemma, den där perioden på månaden då jag mår som sämst tyvärr
Servera med portvinsås, myntayoghurt och stekt potatis 4 fläskkotletter à 250 g. Börja med krämen. Dela gurkan på längden, kärna ur och skär i tunna skivor
Servera på varma tallrikar med gratäng, portvinsås och grönsaker. Följande recept som också är taget från tidningen Allt om mat provade maken idag och det var en höjdare vill jag lova
Portvinsås. Skär fläskfilén i fyra lika stora bitar. Bryn dem runt om i en stekpanna. Sänk värmen och låt köttet eftersteka under lock så att det blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.