Portabelloburgare med ädelostdipp, avokado och palsternacksstrips
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Palsternacka
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 8 st Portabellosvamp
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.8 dl Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Grönkål
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 st Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 2 st Avokado
  • 1 st Rödlök
  • 4 st Hamburgerbröd
  • 140 g Ädelost
  • 1 dl Matlagningsyoghurt Turkisk
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.