Parmesanchips med tranbär och pistagenötter, salamichips & fänkålsdipp. [pools] => Array. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
[pools] => Array. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Korv & Rotfruktspanna i krämig sås. [pools] => Array. Köpte hem en stor bit kassler i helgen. Billigt, gott men ibland kanske lite svårt att hitta på vad man ska laga utav den
Fläskfilégryta med Svamp, Timjan, Citron & Vitlök. [pools] => Array. I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar i iPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgick till iPhone efter det iaf
[pools] => Array. Vintern är ju här i många olika skepnader med blåst, regn, några ynka minusgrader, glashala vägar o däremellan skiner solen och det droppar från stuprören… Södra Sverige ja… Ge mig en riktig vinter istället
[pools] => Array. Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
[pools] => Array. Fredagsmysets egen Rolls Royce. Ni var många som frågade efter receptet på instagram (@kryddburken) igår så här kommer en favorit i repris
[pools] => Array. När far i huset får bestämma ser en söndagsmiddag till Fars Dag ut just såhär. Jag gjorde en rejäl laddning biffar och stekte dom i ugnen
Vi fortsätter att ha det bra i värmen vid poolen i Spanien. Jag ska alldeles strax gå ut och äta frukost men först tänkte jag ge er detta supersmarriga recept som hela familjen älskade och som jag förmodar att vi snart kommer äta igen
Salt & vitpeppar. [pools] => Array. Söndagsmiddag här hemma brukar till 99% vara rejäl husmanskost, ofta en långlagad stek, kokt potatis, primörer med sky/gräddsås av något slag
[pools] => Array. Raggmunkar är verkligen allas favorit här hemma och går alltid åt i ett nafs. Man önskar sig dock ett rejält stekbord när de ska tillagas för det tar sin lilla tid men å andra sidan gör jag det inte så värst ofta så det är faktiskt värt att stå å vända och uthärda all stekos
[pools] => Array. Självklart ska julen även få sätta smak på mina smörgåstårtor. Den här gjorde jag igårkväll till Nicke som han har med sig till jobbet idag, då han arbetat på Barks Flytt o Alltjänst i exakt 20år – HURRA
[pools] => Array. Då var det måndag och ny vecka. Snön åker verkligen kana ner från taken och det har varit otroligt fint väder idag med solsken och dropp från stuprören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.