Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag villatt de skall smaka. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härlighetenoch lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar tillsig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost ochquinoa som nästan påminner om köttfärs här
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus ochvit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Min jul ochmitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivetochtilloch med hunnit med att bara vara hemma ochinte göra något särskilt
Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inteblirmissfärgadochmatt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Gårdagen var väldigt soft, även om jag var tvungen attkilainoch jobba min sjätte dag för veckan. Det var ju första Mars och därmed dags för sortimentsskifte på spritbutikenoch en himla massa nyheter som skulle upp på hyllorna innanöppning
att så många av er uppskattarmina recept här inne, det sporrar migatt baka ännu mer och får migatt gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatisoch njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligtmina smaklökar var de för söta
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka ioch ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till med tvätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.