Coleslaw. Pensla med vatten. Coleslaw. Blandaalla ingredienser, rör om väl och låt stå kallt en stund. Blanda färsen med salt och peppar, blanda i worcestershiresåsen och arbeta ihop till en smidig färs
Enligt PerMorberg ska man täcka placera filén på den ena degsplattan. Den överblivna smördegen använde jag till att göra några vallmostänger med västerbottensost och självklart provade vi Morbergs röda till maten
Fös ut smeten på ett smort och rejält mjölatbakplåtspapper i en så jämn cirkel som möjligt. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Skala moroten och löken och skär dem i grova bitar. Sila såsen. lagerblad 1 kvist färsk timjan 6 st. enbär 5 dl matlagningsgrädde. Ta upp älgsteken, linda in den i aluminiumfolie eller blött smörpapper och låt den vila i 15 minuter. 2 st lagerblad. 5 dl matlagningsgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.