Det pratas ganska mycket i media nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
Värm upp en eller två stekpannor till medelvärme med 1 msk olja i varje, forma smeten till plättar med en sked, platta ut dem och stek ca 5 - 6 min på varje sida tills de fått en gyllenbrun färg
Vi gick igenom övningar för axlar, mage, rygg och stabilitet. Efter jobbet mötte jag upp Fröken M igen, idag var det dock inte vin på agendan utan träning
Har du testat att syra surkål någon gång. Att göra hemgjord surkål är superenkelt. Om man vill förbättra sin tarmflora så ska man äta fermenterad mat för att tillföra probiotika till kroppen
I början när liten skulle lära sig äta vanlig mat så körde jag stenhårt på istärningssystemet. Ett par tärningar morotspuré, ett par med fisk och så lite ärtor och squash kanske, så hade jag en fullgod lunch eller middag till henne
Rökt bog, mozzarella, parmesanost, pommes och stark kebabsås i en salig blandning, jamen jag tycker nästan det börjar köra i min mage bara jag skriver om det
För fräschheten och de goda smakerna står jordgubbarna, citronen och vaniljen för, perfekt för en knorrande mage och om jag orkar så ligger där även några kokta ägg och väntar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.