I helgen får vi en massa olika vaxdukar. Vi är medvetna om riskerna med pvc och känner oss ändå rätt trygga med att vaxdukarna bara kommer användas utomhus, som skyddande takplast och som prydande vimplar och skyddande serveringsytor
I helgen har hela familjen varit samlad så mysigt. Vi började fredagen med att hämta Julia i Örebro på stationen och åt på favoriten Tanh Tai i Kristinehamn
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilken överraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
God morgon. Ja, trots att jag är frisk igen har det inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Jag skyller på högt tempo på jobbet på direkten och inte mycket spännande matlagning här hemma
Oj, nu har det stått still länge här på bloggen. Den sista semesterdagen som skulle bli så bra och då jag skulle få så mycket gjort blev tyvärr en riktigt jobbig dag
Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
Försommarnjutning. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute
För ett ganska så bra tag sedan snappade vi upp ett recept hos vår favorittant på en vegetarisk köttfärslimpa, som vi genast kände att vi bara var tvungna att prova
15 Februari 2016. Bröd,. Glutenfritt. Baka,. Frallor,. Glutenfritt,. Morotsfrallor. Glutenfria morotsfrallor. Goooood morgon på er, vackra människor därute
God morgon. Hoppas ni har sovit gott. Det har jag, men ändå är jag trött – verkligen supertrött. Kanske beror på min årliga pollenallergi (eller tabletterna jag äter för att lindra kliande ögon rinnande näsa)
Jag hade ingen inspiration och kom inte på en enda god maträtt som jag ville bjuda på i fredags. Men sen rätt som det var så hittade jag denna gamla goding som vi åt jätteofta tidigare och jag kände på en gång "Den vill jag äta
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.