Make the pudding. In a small pot, bring 3 cups cream and milk to a simmer. Cover to keep warm. In a medium pot, bring brown sugar, 1/3 cup water and salt to a boil
Ibland kommer jag inte riktigt ihåg hur jag får nys om saker och ting, men jag tror det var genom Twitter som jag fick nys om denna pizzeria i Ealing, som enligt Financial Times är en av de fem bästa pizzeriorna i London
Den bästa pizza jag har ätit var på en liten pizzeria på en bakgata i Salerno, pizzan serverades på aluminiumfolie på bricka, ingen trave pizzakartonger vid ugnen utan snarare en trave ved
Jag kommer alltid komma ihåg en gång när jag bodde i USA och gick på dansskola (det var innan jag brydde mig lika mycket om maten som jag gör nu) och en kompis till mig beställde en sallad på en pizzeria medan vi andra åt pizza
Men istället för att köpa i pizzerian gjorde vi vår egen som är mycket godare. God fortsättning. Jag hoppas att ni fått ett bra avslut på året som lämnat oss och att ni nu ser framåt till det år som väntar oss i positiv anda
Häll oljan i degbunken. Oljan ska ha rumstemperatur. Vispa ihop vatten, salt och socker i en kastrull och värm till något över rumstemperatur, ca 25 grader
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Hacka blomkålshuvudet i små bitar och mixa sedan till grumlig konsistens. Tillsätt äggvitor, hackad mozzarella, linfrö och salt och blanda runt till smidig smet
Smakar som brödet som man får till pizzasalladen på pizzerian - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>. Knådfritt bröd med endast en jäsning - Superlätt att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.