Fräs hackad lök och finhackad vitlök i en kastrull med olivolja tills löken är mjuk och blank. Tillsätt tomater, chilisås, salt, peppar och oregano och sjud såsen i ca 20 minuter
Pizzasåsen får gärna stå och puttra på låg värme en längre tid - kanske upp mot en timme så att den reduceras ned, blir smakrik och fastare i konsistensen
Make the pudding. In a small pot, bring 3 cups cream and milk to a simmer. Cover to keep warm. In a medium pot, bring brown sugar, 1/3 cup water and salt to a boil
Det är ju så gott med hemmagjord pizza, och det är superenkelt att göra egen pizzasås, och snabbt går detockså, denna sås knåpade jag ihop och den blevjätte god, jag hade den på pizzan och det som blevkvar serverade jag till pizzan för den som ville ha
1 frp krossade el passerade tomater 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar 1/2tsk oregano 1/2tsk salt 1/2 tsk socker Mixas ihop o läggs på pizzanGår bra att frysa in 1 frp krossade el passerade tomater
1. Sätt ugnen på 175 grader och ta fram en djup ugnsplåt. 2. Dela tomaterna och klyfta eventuellt bort den gröna tomatskrutten och fyll plåten med tomaterna så att öppningarna står uppåt
Ibland kommer jag inte riktigt ihåg hur jag får nys om saker och ting, men jag tror det var genom Twitter som jag fick nys om denna pizzeria i Ealing, som enligt Financial Times är en av de fem bästa pizzeriorna i London
Den bästa pizza jag har ätit var på en liten pizzeria på en bakgata i Salerno, pizzan serverades på aluminiumfolie på bricka, ingen trave pizzakartonger vid ugnen utan snarare en trave ved
Som topping använde jag Santa Marias Pizzasås Vitlök – Supergott. Hej på er. Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.