Igår gjorde jag en middagspizza som var väldans god, med potatis, squash, lök och tomater på. Grönsakspizzan vi hade igår får du receptet på längre ner på sidan
Jag fick ta med mig en vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. Fyrtiofem minuter ska klippas ihop utav flera dagars inspelning och ibland hamnar bitar på “klippgolvet†som man sa förut, när film var filmremsor
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Pizza. Snabbt och enkelt. Bred på tomatsåsen och krydda på lite mer om behövs och basilikan. Pressa vitlöken över hela och fördela den färska persiljan
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Självklart kan du ha vad du vill på din pizza men jag tipsar om Sardellerna i receptet nedan. Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarna med tomatsåsen och de övriga ingredienserna
Ingredienser Portioner. 4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.