) och köra med mixerstav. Tvärtemot vad många tror ska pizzasås faktiskt vara ganska tunn och blaskig. Överbliven campino går utmärkt att frysa i mindre burkar om man av någon anledning inte vill göra sju liter tomatsås på en gång
Rör ut den med ljummet vatten, och rör ner flingsalt, socker och olivolja. Häromveckan hade jag pizzareportage i tidningarna jag skriver för, och innan jag lägger ut krönikan tänkte jag lägga ut pizzadegen och tomatsåsen i ett eget inlägg här, som är enkelt att länka till i framtiden när man hittar på nya recept på pizza framöver
Jag gjorde pizzadegen i god tid. Jäste degen, kavlade ut till tallriksttora väldigt tunna rundlar, lade dem på smörpapper med smörpapper mellan, täckte med folie och satte in i frysen
(Blir det för mycket vinäger kan man försöka balansera upp det med lite socker) Vi toppade pizzanmed kalkon/skinka, champinjoner, tomater, paprika, riven ost och mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.