Pizza med älgskav och kebabdressing
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-3 1/2 dl vetemjöl
  • 12 g jäst
  • 1 msk raps- eller olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 1/4 dl vatten
  • 240 g älgskav
  • 1 msk matfett
  • 2 tsk kebabkrydda
  • 1/2 dl pizzasås på burk eller chilisås
  • 1 1/2 dl riven pizzaost eller mild riven ost
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk ketchup
  • 1 tsk kebabkrydda
  • färsk oregano
  • vitkåls- och paprikasallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.