Man kan tror att vi fått pippipåpippi. Kanske är det så, men att det blev kyckling idag beror faktiskt på att fläskköttet som skulle bli pulled pork luktade märkligt när jag tog upp det ur frysen
Stek kycklingfärsenpå hög värme under omrörning till ett fint smul. 400 g kycklingfärs. 1 förp tacokryddmix (påse). 400 g kycklingfärs 1 förp tacokryddmix (påse) 1 dl vatten
Projektet går ut på att jag och nio andra bloggare kommer få utmaningar, bla. Det räcker för mig, för att veta att portionen som ligger på tallriken kommer åka ner i magen i ett nafs
Så en pippi tillagades aldrig då. Med klyftpotatis till blev det som en riktigt festrätt, fast det är världens enklaste att bara marinera en kyckling och klyfta lite potatis med skalet på
Jag börjar nu min tjänst som kokerska/barnskötare på ett litet föräldracooperativägd förskola där ekologiskt, närproducerat är i fokus när det kommer till matlagningen och inget hel- eller halvfabrikat får komma innanför dörrarna
Blanda och låt stå på medelvärme. Fräs lök, vitlök och kycklingfärs. Skiva zucchinin på längden. Lägg zucchini i botten på en ugnssäker form, på med halva kyckllingröran, toppa med halva rivna osten, gör ett lager till
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.