Men sen stod den till sig i kylskåpet ett par dagar och sen hade jag med mig den till sommarstugan där vi grilla och då smaka den nästan exakt som den jag är van vid
Ladda med en kolsyrepatron och skaka lätt. Fyll ett champagneglas till hälften med juiceblandningen. Brygg en enkel espresso och kyl med is i en shakerdel eller glas
Grundreceptet går att kombinera med oändligt många smaker, bara fantasin sätter gränser. Detta är Daniels superenkla bärglass för varma sommardagar eller som lyxig efterrätt
Det hela började med att jag blev sugen på Jack Daniel’s glaze från TGI Friday’s. Det slutade med en Jack Daniel’s-flamberad hamburgare späckad med godsaker
Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme. För två år sedan så sprang jag över ett recept på Jack Daniel's Glaze hos Vickan på Matplatsen
Vi åker till stugan i morgon så då kommer jag inte att hinna med något bloggande. Go kväll på er. Ett riktigt sent inlägg här men jag ville verkligen kika in här idag och önska er en riktigt trevlig midsommar
Bre nu ut sockerkakssmeten på bakpåten med pappret i och bre sedan över marängsmeten. Börja med att sätta ugnen på 175 grader och ta fram en djup plåt med bakplåtspapper
Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme. (Håller någon vecka i kylskåp i en ren streiliserad burk med lock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.