Jag är den tjejen som hellre vill ha glass än grädde till kakan så att säga. Om jag skulle kunna så hade jag mer än gärna fyllt på glasskategorin varje vecka men det finns ju ett problem med glass och fotografi
Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Knåda samman Bregott, socker, mjöl, bakpulver och den hackadechokladen. Bregottkakor är oemotståndliga, om du sedan pimpar dem medchoklad, gräddeoch hallon får du en vansinnigt god liten bakelse
Vispar grädden, blandar med avrunnen frukt och breder över kakan. Orginalreceptet är utan kakao ochmed konserverade mandarinklyftor men jag ville ha den lite chokladigochmed inlagd persika istället så så fick det bli
Lägg hallonen i glas och häll över gräddenoch toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.