Ett sött vetebröd fyllt med vår härliga DulcedeLeche Baking. Jag och Marco var där i morse och stöttade till med frukosten, med oss tog vi några Dulcesnittar
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka medDulcedeLeche utblandat i smeten, medanden lille (Marco) ville ha en DulcedeLeche tårta med, hans andra favorit, choklad
Visp ihop smör, socker och vaniljpulver i en bunke med en elvisp eller bakmaskin. Blanda ihop alla torra ingredienser, chokladen ska inte vara för grovt hackad men inte för fint heller
Lägg bakplåtspapper i botten på en stor eller två mindre springformar. Lägg Dulcedelechen i en kastrull tillsammans med flingsalt och låt den bli lite varm för att den ska bli lite mer flytande
Täck sidorna med riven choklad eller sprinkla över hela tårtan. Börja med att vispa dulcedeleche och grädde på låg hastighet tills de blandats ihop väl, höj sedan hastigheten och vispa fluffigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.