Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Eftersom jag har en förkärlek för olika slags barer, har jag nu testat att göra mina egna. Dessa barer är perfekta att ta med sig om man är ute på språng, eller bara sugen på något gott med banansmak
Pecannötter är verkligen en favorit, denna paj med choklad i är makalöst god. Vispa äggen lite lätt och häll i övriga ingredienser förutom pecannötterna
Say hello till den ultimata måndagsfrukosten. Finns nog inget bättre sätt att kickstarta veckan på än med en rejäl frukost som dessutom smakar efterrätt
Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i pajform med löstagbar kant. 3 ägg / 150 g strösocker / 60 g smör / 300 g sirap / 50 g jordnötssmör / 150 g pecannötter (utan skal) / 2 msk kakao / 1-2 krm salt. / 150 g strösocker / 60 g smör / 300 g sirap / 50 g jordnötssmör / 150 g pecannötter (utan skal)
To top the pie with caramelized pecans gave the pie a lovely crunchiness. The pies were very good. I found the recipe for this pie at Melissa's blog and I halved the recipe and got 3 á 7cm pies
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Klä insidan av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, med plastfolie. Gjorde en enkel men kanongod tårta till morsdag som jag tänkte tipsat er om lite tidigare
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.