Blueberry and Lemon Pastry Cream Pie. Assemble the pie. Fast det är å andra sidan ganska svårt att tro att det är maj därute när små snöflingor trillar ner från himlen och lägger sig bland den gräslök som vågat sig upp och smått bäddar in mina små musöron till rabarber
Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Blanda ihop alla ingredienser till gröten i en kastrull och låt koka ihop på svag värme. Häll upp i en skål och använd en gaffel för att mosa ihop kokos- och nötblandningen med dadlarna
Den andra halvan står tom och väntar på Londons shopping. Det skalet var "lagom" i alla avseenden men hade fortfarande en fin crumble så att det inte var för hårt
Blanda äggula och vatten och blanda i till en smidig smet. En pecanchoklad paj. Pecannötter är verkligen en favorit, denna paj med choklad i är makalöst god
-) Eller kanske det är så att nötskålen fortfarande är full och behöver hjälp att tömmas. Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i pajform med löstagbar kant
Creamy pies are so good and with a fresh salad it becomes a perfect meal. This pie contains ricotta, parmesan, gyuere and Boursin Cuisine that makes it so creamy
As you may have noticed, I have recently used ricotta in both baked goodies and savoury dishes. Ricotta gives a good flavor and also a smoothness and juiciness to the food/baked goods
Blanda allt utom pecannötterna till toppingen, tillsätt sedan nötterna. Paj degen är gjord på ett svenskt recept där jag använde mig utav svenska mått, fyllningen däremot är amerikanskt och därför med andra sorters mått
Blanda samman allt till chokladbotten efter smak i en skål. Godmorgon. Startade denna morgon med en jätte god varm chokladpajsbotten med en kall smarrig och fräsch apelsinfyllning, gud så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.