Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. Blanda Crème Fraiche med majonäsen. Häll lite olja i en stekpanna och lägg ner löken, vitlöken och den rensade eller tinade svampen
Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter i olivolja i en gryta. Tina Nordström. Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och morötter
Blanda med färsen och tillsätt salt och peppar. Tina Nordström. Skala och riv löken. Stek spetten i smör och lite olja ett par minuter på varje sida på medelhög värme, vänd dem lite då och då under tiden
Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter i olivolja i en gryta. Tina Nordström. Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och morötter
Blanda med färsen och tillsätt salt och peppar. Tina Nordström. Skala och riv löken. Stek spetten i smör och lite olja ett par minuter på varje sida på medelhög värme, vänd dem lite då och då under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.