Pastasallad med tomat, Fetaost och oliver
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl Zeta Olive Taggiasca (röda oliver utan kärnor)
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st grön paprika
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 paket Zeta Fetaost , i mindre bitar
  • 2 msk Zeta Kapris
  • 4 st plommontomater
  • 1 kruka(or) basilika
  • 50 gram babyspenat
  • 250 gram Zeta Fibra Bianca (fiberrik ljus pasta) , t ex Radiatori
  • 0.5 st röd lök (ar)
  • 2 msk Zeta Vitvinsvinäger Riserva
  • 0.5 dl Casa Di Luca Basilico (basilikaolja)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.