1 parmesanflagorBena
ur kycklingen och skär köttet i bitar. Ansa, dela och stek champinjonerna i en stekpanna med smör. Salta och peppra.
1 Låt
kronärtskockshjärtan rinna av i en sil och dela dem i bitar. Dela cocktailtomaterna. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Sila av kokvattnet och låt rinna av i ett durkslag.
1 Örtdressing:
Mixa samman majonnäs, vinäger, gräddfil och örter i en bägare med mixerstav. Smaka av med salt och peppar.
1 Blanda
pastan med örtdressingen i en stor skål. Tillsätt kycklingen, champinjoner, kronärtskockshjärtan, tomater och paprikor. Lägg upp på stort fat varvat med blandade sallatsblad. Garnera med färsk basilika och parmesanflagor.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.