Blanda med majsstärkelsen, curry och chilipeppar. Torka dem torra med hushållspapper. 400 g kokta kikärter2 msk majsstärkelse1/2 tsk curry1 krm chilipeppar1/2 – 1 dl oljaSalt Häll av och skölj kikärterna i kallt vatten. Stek kikärterna på hög värme i rikligt med olja 3-5 minuter, tills de får lite färg och är knapriga. Tagschilipeppar, curry, kikärter, majsstärkelse, olja 37 f m. 1/2 tsk curry
Idén till denna smarriga pastasallad, med bland annat kikärtor och sweet chilisås, fick jag när jag läste ett recept på en pastasalladmed kyckling, på den mycket trevliga bloggen 'Kryddburken' (se här)
Smaka pastasalladenmed salt, peppar samt ev. Blanda kyckling, pasta och grönsaker med dressingen. Rör ihop matlagningsyoghurt, majonnäs, currypulver och chutney i en stor skål
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.