Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pestooch två soltorkadetomater. Skär äpplen och lök i klyftor och bryn lite grand på medelvärme, lägg dem tillsammans med kycklingen i formen
Vänd ner peston i pastan. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. pesto. Skär kycklingen i tärningar och stek dem klara i en stekpanna med olja
Servera med valfri pasta, men gärna nån sorts bandpasta eller spaghetti. Äntligen en pastasås till som ungarna älskar, lite mer variation i pasta-träsket
Ät medpasta. Lägg i resten och puttra en stund (osten på slutet). )Kyckling skuren i bitarRiven västerbottenost, några dl till 4 persGrädde, några dlSoltorkadetomat, så mycket du tyckerEv
Tagliatelle eller annan bandpasta. soltorkadetomater, pesto, mozzarella, basilika. Klicka i några teskedar pesto runtom kycklingen och häll över grädden
4 dl pasta penne 1 gul lök 250 g champinjoner 600 g kycklingfilé 2 tsk flytande margarin 1-2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 8 soltorkadetomater i olja 1-2 krm cayennepeppar 1-2 krm chilipulver salt peppar 2 dl mini fraiche 5 % sallad, till servering tomat, till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.