Pasta med kräftstjärtar och tomater
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pasta med kräftstjärtar och tomater
  • till 2 personer och en lunchlåda
  • 250 g pasta
  • 1 msk pesto
  • 10 bitar soltorkade tomater i örtkryddad olja (ja, typ något sånt iaf. Jag hällde lite från burken tills jag kände mig nöjd)
  • 10 blad färsk basilika (+ några blad att dekorera med om du är på det humöret)
  • 4 förkokta sparrisar i bitar (skär sparrisen i bitar, häll på kokande vatten och låt stå någon minut)
  • 1 burk kräftstjärtar (ca 170g)
  • tomater i olika färger (några små, några stora och några däremellan)
  •  
  • servera med
  • 1 blodgrapefrukter
  •  
  • i glasen
  • Kiviks Årets skörd Gravenstein (nr 97002)
  • Koka pastan enligt anvisningar på paketen och häll av vattnet. Blanda sedan ner pesto, soltorkade tomater, hackad basilika och sparris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.