Lägg upp pastan i varma tallrikar. Kokapastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda ner sparrisen och skeda över det bryntasmöret (ta inte medbottensatsen) ochsalvian
Bind fast en citronskiva i botten på varje kronärtskockamed steksnöre. Vispat bryntsmör. Plocka av bladen ett och ett ochdoppadem i smältsmör, vispat smör, olja, vinegrette, krämig sås… ja något ni tycker är gott helt enkelt Gnag av den köttiga delen
Ingredienser Portioner. 4-6 Gnocchi 900 g potatis (gärna amandine, colomba eller melody) 2 ägg 1 tsk salt 3 - 4 dl vetemjöl (+ extra till utbakning) 2 msksmör (till stekning) 2 mskolja (till stekning) svartpeppar Bryntsmörmedsalvia 1 kruka salvia 50 g smör Till servering ca 1 dl riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Såhär fixar du till grillad lammrostbiffmedblomkål, bryntsmörochsalvia. Servera lammrostbiffenmed grillad blomkåloch häll det varmabryntesmöret över blomkålen
Brukar inte ofta gå ordagrant på recept från kokböckermen den här gången gjorde jag det, nämligen helstekt blomkålmed kapris, salvia, citronochbryntsmör från ”Myllymäki Grönsaker – Tillbehör & Garnityr”
När smöret skiftar mot brunt är det dags att skeda det medsalviabladen över pastan. Servera genast pastan på varma tallrikar tillsammansmed lite hyvlad parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.