Passionstårta
En Vandringssaga
En Vandringssaga
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 255 g (3 dl) Strösocker
  • 40 g (1 dl) Kakao
  • 3 g (1 tsk) Vaniljsocker
  • 3 g (½ tsk) Salt
  • 2 st Ägg
  • 120 g (2 dl) Vetemjöl
  • 200 g Mörk choklad (Jag brukar använda med 70% kakao)
  • 2 st Gelatinblad
  • 2 st ägg
  • 300 g (3 dl) Vispgrädde
  • 200 g Mjölkchoklad
  • 3 st Gelatinblad
  • 2 st Ägg
  • 200 g (2 dl) Vispgrädde
  • 1 st Äggula
  • 45 g (½ dl) Strösocker
  • 3 g (1 tsk) Vaniljsocker
  • 125 g Mascarpone
  • 2 msk Koncentrerad exotisk juice
  • 3 st Gelatinblad
  • 200 g (2 dl) Vispgrädde
  • 3 st Passionsfrukter
  • 2 dl utspädd Tropisk juice
  • 3 st Gelatinblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.