)Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad. Krydda med salt och peppar. Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad
Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om i lite olja och smör i en stekpanna. Blanda ingredienserna till majonnäsen medan kycklingen står i ugnen, smaka av med salt och peppar
Stek i rikligt med smör/olja – salta och peppra. Servera med valfritt tillbehör. 2 utbankade kycklingfiléer. se på instagram och hashtagga det #56kilo 2 utbankade kycklingfiléer
Servera med blomkålsris. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem nästan klara i smör. Het kyckling i jordnötssås 4-5 port. 1 kg kycklingfilé. Het kyckling i jordnötssås 4-5 port. 1 kg kycklingfilé
Doppa kycklingfiléerna i äggvita och därefter i mjölet. Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna och stek kycklingfilén tills de har blivit gyllenbruna och är helt vita i köttet
Servera tillsammans med ris, potatis eller Den godaste salladen. Om du gillar kyckling så bjuder idag på ett härligt recept på het och kryddig kycklingfilé
Gillar man heta smaker så hackar man ner hela chilin med kärnorna kvar. Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Krydda med salt, peppar, curry och cayennepeppar. Kycklinggryta det är något vi äter ofta, går att variera i evigheter, men denna är något av favoriten
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.