Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna. Finhacka mozzarella och soltorkade tomater och blanda med pesto och soltorkade tomater
Så enkelt med Kronfågels minsutskivor. lite vatten att späda med. * Det är även gott med lite chilisås i alternativt mangochutney men det innehåller en del socker
)Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad. Krydda med salt och peppar. Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad
Doppa kycklingfiléerna i äggvita och därefter i mjölet. Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna och stek kycklingfilén tills de har blivit gyllenbruna och är helt vita i köttet
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.