4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan
Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Försvinnande goda tapas eller tillbehör till grillad fisk eller ugnsbakad torsk är dessa körsbärstomater som rostas med vitlök och serveras med basilikaolja och knapriga parmachips
Otroligt enkel att göra och tillsammans med de salta parmachipsen blev det en riktigt god kombo. Garnera med parmachips, timjan och ett par varv med svartpeppar
En citronmarinerad sparrissallad med rostade solrosfrön och knapriga parmachips. God morgon. Här kommer dagens goda lunchtips, eller middag med för den delen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.