500 g
jordärtskockor 2 st potatis 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 msk smör 1 dl vitt vin 5 dl vatten 2 st grönsaksbuljong 2 dl vispgrädde salt peppar 6 skiva parmaskinka Garnera med: persilja Ugn: 225°
Komplettera med ett lagerblad. Du behöver inte vakuum köra påsen, det räcker med att du har den öppen men fäster den med två klämmor på sidan av sous-vide- behållaren
Smaka av köttfärssoppan med salt och peppar samt ev. Koka potatis och morot i buljongen i 10 minuter på medelvärme ev. med 1-2 skedan crème fraiche vid servering
Börja med den majonnäsliknande såsen rouille. Blanda med äggula, saffran, cayenne och riven vitlök. Smaka av med citronsaft och salt och ställ åt sidan
4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan
The post Jordärtskockssoppamedparmachips och parmesanchips appeared first on ceciliafolkesson. Denna jordärtskockssoppan är superenkel att göra dagen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.