500 g
blandfärs </span></li>1 stort ägg </span></li>Salt </span></li>Nymald svartpeppar </span></li>1 msk olivolja </span></li>1 ansad och finstrimlad röd paprika </span></li>1 ansad och finstrimlad grön paprika </span></li>225 g ananas på burk i bitar, i sin egen juice </span></li>2 msk strösocker </span></li>2 msk vitvinsvinäger </span></li>2 msk soja </span></li>2 msk tomatpuré </span></li>
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassiskpannbiff. Blev så sugen att jag var tvungen att slå slag i saken och veva ihop en smet
Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör. Mosa potatisarna med en gaffel. Blanda gräddmjölken, ägget, den rivna och den frästa löken, potatisen, ströbrödet och vattnet i en bunke
Jag har alltid älskat pannbiff med lök. Vad är väl en exkursionini husmanskostens förlovade land om den inteåtminstonetillviss del är ledsagad av herr Leif Mannerström
Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Igen. Jag förstår om ni tycker att det börjar blilitetjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Servera pannbiffarna med potatismos (eller kokt potatis), gräddsås och lingonsylt. En klassisker bland klassikerna - en gammal husmanskosträtt som sambon flertalet gånger önskat sigsistatiden
Pannbiff gör jag väldigt sällan, vilket är synd för det är ju väldigt gott. Löken får steka i fettet tillsammans med lite salt, Peppar & sirap så blir det riktigt gott
Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör. Mosa potatisarna med en gaffel. Blanda gräddmjölken, ägget, den rivna och den frästa löken, potatisen, ströbrödet och vattnet i en bunke
Igive you, pannbiff med lök, gjorda på Quorn Färs. Det här receptet har jag skrivit om förut, fast då innehållandes ägg, och med väldigttråkiga och fattigabilder
Skiva och hacka en lök till färsen. Blanda samman alla ingrediensertillbiffarna när smeten är klar smaksätt med grillkrydda, kalvfond (bong), malen kryddpeppar och salt
Pannbiff. Blanda ihop allt till lagen och rör tills sockret och saltet löst upp sig. Servera pannbiff, lökskyn och pressgurkan med kokt potatis och någon form av lingon
Skala, hacka och fräs löken i en stekpanna med matfett, tills den är mjuk. Lägg över i bunken. Tillsätt ägg, fond, färs, salt och peppar och blanda till en smidig smet
Såsen ska vara söt med viss sälta. Låt det puttra ytterligare ett par minuter. Jordnötsås- Häll kokosmjölk, matlagningsgrädde och mjölk i en gryta och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.