Om du inte hinner med att lägga på ingredienserna ganska snabbt, kan du ta av stekpannan från spisen medan du lägger på fyllningen och sedan låta den grädda klart med lock/tallrik på
Det senaste året har vi gått allt mer bort från bakstensbakad surdegspizza och testat panpizza. På gamla runda pizzaformar från IKEA och med ett recept från Allt om mat som förfinats till perfektion, så får man en tjockbottnad pizzamed ljuvligt frasiga kanter
För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspannamed fyllning och sedan in i ugnen
Kavla ut degen och lägg på en stor plåt eller i långpanna som oljats lite. Huuur gott som helst är det att toppa den med ruccolasallad och parmaskinka och ringla över lite balsamico
Servera med en god sallad. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana. Skär auberginen i skivor på längden och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.