Är även perfekta till att göra korvbröd, nunärdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Nuärdet middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Är du sugen på att kolla in vilka vi gjort tidigare så hittar du dom här. Nu kommer det ytterligare ett inlägg om inlagd sill, men vi lovar att det blir det sista på ett tag nu, i alla fall fram till julen nalkas
Nunärdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Sjud ett par minuter tills allt saffran blandats med mjölken. Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Ni som hängt med oss här ett bra tag nu vet säkert vid detta laget att vi tillhör de som verkligen gillar sillinläggningar och tycker att detär kul att testa nya varianter
Nuärdet dax att börja mata HermankakanHermankakan har blivit väldigt populär. OBS dettaär bara Startdegen2,5 dl mjölk2,5 dl vetemjöl2,5 dl sockerDag 1-4 skall den bara rörasDag 5 gör en ny omgång av startdegenDag 6-9 rör en gång per dagDag 10 gör likadant som dag 5. Nu skall degen delas i 4 delar
Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nunärdet var lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.