Nunärdet börjar närma sig hösten såärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
I dethär fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha när jag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nunärdetär en del annat att pyssla med än att stå i köket
Vanliga svenska tunna, amerikanska tjocka, crêpes med nutella, eller varför inte tjockpannkaka i ugnen med äpplen (O gjorde underbart goda för ett tag sedan och det kommer ett inlägg om detså småningom)
Läser Aftonbladet och får se att Kexchoklad nu ska stoppas. Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att detär, tänk på vad kilopriset för oxfilé är och vad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att detär något annat som simmar där i den konstgjorda bean
Visste ni att detär kladdkakans dag idag. Rör ner det i äggsmeten. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.