Dekorera cupcakesen därefter med frostingen. Mascarponefrosting125 gram Mascarpone1 dl vispgrädde0,5 dl florsockerBlanda allt i en bunke och vispa fluffigt med elvisp
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Den här gången blev det med fyllning av ägg, purjo, yoghurt och kaviar. Garnityr med en len avokadokräm, lite sälta från skaldjur och lite ägg därtill, det är ju faktiskt påsk
Det är min svärmor Siris berömda festlax - helt enligt originalreceptet och med hennes egna ord - som alltid bjöds till förrätt när det vankades festligheter av olika slag, året om
Upp- och nervänd aprikoskaka. Så här på min födelsedag tänkte jag bjuda på en supergod (och söt) kaka, som med sitt äggiga utseende passar perfekt så här års
-) Så återkommer jag med lite inspiration. Självklart får ni en kombinerad påsk-/fredagsdrink. En guldgul sådan med fräscha smaker från passionsfruktjuicen
) Jag har haft en toppenhelg med storasyster och hennes familj på besök. Här blev det dock ingen traditionell påskmatmed inlagd sill, kokt potatis, köttbullar och helgskinka
Avsluta med sista tårtbotten. Dekorera med chokladstrimmor och godisägg. Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa noga en rund form, ca 26 cm i diameter (för 10 bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.