PROTEINRIK KLADDKAKA - DUKAN FRÅNFAS 2 2 ägg1 msk mjölkpulver 2 påsar proteinshake ( 1 vanilj och en chokladsmak)1 msk kvarg1/4 tsk bakpulver2 tsk fettreducerat kakao3 msk flytande sötningsmedelchokladaromVispa ägg och sötningsmedel. Grädda i 180 grader ca 8-9 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha. 8-9 minuter
Snabb och jättegod från stekpanna (bättre än från mikro). Torr och mjuk inne. Ingredienser (1 bulle)1 ägg2 msk havrekli1 msk vetekli1 msk maizenalite saltBlanda alla torra ingredienser
Jag använder ofta mina Le Creuset-grytor eller min Crock-Pot och gör härliga långkok i dessa som pulled pork, pulled beef, pulled chicken, pulled salmon, kalops etc
Brysselkål, ibland kallad rosenkål började odlas i Belgien under 1500-talet, därav namnet. 100 gram brysselkål innehåller 85 mg C-vitamin, 90 µg folsyra, 0,22 mg B6, 1,4 mg järn och antioxidanter
Jag har länge sett dessa små glasslådor i affärerna och på diverse instagramkonton men aldrig testat själv, för att jag helt ärligt tänkte att de skulle smaka "nyttigt" men jag kunde inte haft mer fel
Marcus flexar, Hanna, Elaine och Sandra kör en sidopose och Pernilla och Kitty kör en back-pose. Marcus, Pernilla och Petra ska alla tre tävla om en månad på Tammerpokalen (Markus ska även tävla om en vecka på Alströmertrofén) och de ligger i riktigt bra fas i dieten
- salt. Det hindrar mig dock inte från att baka egna frallor på en söndagsmorgon. 10- 12 st bullar. - 3 dl mandelmjöl. - 1 dl kokosmjöl. - 3 tsk bakpulver. - 3,5 msk fiberhusk. - 1 dl solrosfrön. - 4 dl vatten. - 4 ägg. - 50 g smör. 10- 12 st bullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.