Ingredienser Portioner. 10 bitar Botten 200 g kavring 75 g smält smör (eller margarin) Fyllning 200 g cream cheese 250 g kvarg (10%) 3 msk färskriven pepparrot 300 g skalade hackade räkor 150 g hackade kräftstjärtar 1/2 dl finklippt dill 1/2 tsk salt 1 krm peppar Dekoration 50 g stenbitsrom dillvippa ev några räkor eller kräftstjärtar Lägg till i inköpslistan
Fyllning. Skala och hacka räkorna. Mosa avokadon. Hacka äggen. Blanda räkor, avokado, ägg, dill, majonnäs, crème fraiche och smaka av med salt, peppar och citronsaft
250 g kavring 100 g smör. 300 g färskost 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 tsk pressad citron 1 st liten röd lök 500 g räkor ca 1 dl hackad dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.