Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
När jag bjuder på fika är så klart dessutom något slags "gottigt" ett måste. Flera gånger i veckan sätter jag mig på ett café med min dator och ett sovande barn och arbetar
Resultatet är jag verkligen nöjd med, den långa jästiden har verkligen tagit fram goda och mustiga smaker som får tankarna på landet och stenugnsbakade bröd då brödet har en riktigt hård och seg skorpa men är mjuk och saftigt i strukturen
Bryt i lagom stora bitar. Ett gott och nyttigt fröknäcke bakade jag på förskolan i dag. Bred på smeten så tunnt du kan, med en slickepott på bakplåtspappersklädda plåtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.