Åh va dom är goda och enkla att göra. Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Inte så svårt egentligen då det finns så mycket gott att trolla fram, som det här – kycklinggyros. Dela filéerna på mitten till två tunnare skivor och banka ut dom lätt
Därför blev jag så glad när jag i Jan Hedhs bok Glass Passion läste om glass på äggvitor. Även om maränger är gott så kan man ju inte göra hur många som helst
Det här en dessert som passar utmärkt som avslutning på en asiatisk middag. Eftersom jag använder syltsocker istället för gelantin så blir den inte lika fast i konsistensen
Tillsätt mjölken och rör noggrant låt stavningen koka upp under omrörning. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Igår lagade jag en nyttigare variant av matpaj som blev väldigt god och perfekt att ha i matlådan. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg
Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Kommentera. Kom ihåg mig. Kommentar . 0kommentarer. 24 Oct. 06. 14. Saft gjord på Vindruvor. Fick en massa vindruvor av min far så jag gjorde bland annat denna saft
Tillsätt hjortfärsen och stek på tills den är genomstekt. Spaghetti och köttfärssås är vår son Ians absoluta favoriträtt och om han själv fick bestämma skulle han nog välja att äta det både till lunch och middag, sju dagar i veckan
"Det smakar sompå restaurang" påpekade Mats när han åt gratängen första gången. En gratäng som numera blivit en sommarhit och äts med mycket god aptit till både fisk, fågel, nöt och gris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.