Ta sedan ett sjögräsark och smeta påquinoapå arket men lämna nån cm längst ned och längst upp. Lägg på lax, gurka och avokadsmet alt vad du vill ha din rulle
Sushi har varit ett av mina "omöjliga uppdrag". Lägg på en tunn remsa wasabi ungefär på mitten av arket och sedan den fyllning du vill ha (det jag använde ser du ovan)
- 3 dl quinoa. 3 dl quinoa. Jag är egentligen ingen grötätare men den här gröten som jag hittade i Elle mat & dryck och modifierade lite är riktigt god
Men jag ville ta det ett steg längre, så jag gjorde en kräm på morötter, quinoa, jordnötssmör och turkisk yoghurt - ett exempel på ett experiment i köket som slutade med en väldigt positiv utgång
middag påSushi Hokkaido Sashi. Sushin är helt ok här. Vi har firat en Elvaåring på den här resan. Elvaåringen önskade sig sushi till middag och vi valde Sushi Haikaddo Sachs för att det var på gångavstånd från hotellet
tips på hur man lagar sushi hemma. Sushi är en ädel konst blablabla jag vet ¯\_(ツ)_/¯ Jag tycker ju mest det är sjukt gott + rolig tillagningsprocess så shoot
PrintRenmaki med lingonsriracha – sushipå norrländska. Sushiriset är givietvis med. Till renmakin ställer jag fram en hemgjord lingonsriracha och en ”gari” på picklad rödbeta
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.