) Vilken jäkla tur då att jag är så grymt bra på att laga vietnamesiskt själv. Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg dem i en platspåse
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Vi kommer då att koncentrera oss pådet österrikiska-bayerska köket. Som huvudrätt kommer vi tillaga schweinehaxe, dvs fläsklägg som vi kommer att fixa på grillen
Ett stort plus är att tofu är en av variationerna på samtliga rätter. Det ligger precis bredvid Triangels köpcentrum (Friisgatan 3) och serverar vietnamesisk streetfood. Utbudet av mat är inte jättestort, 4 rätter med variationer av varje (tofu/fläsk/kyckling osv. Priserna ligger på 55-75 kr för de olika rätterna i deras olika variationer
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.