Han ska jobba några dagar till och sedan ska vi äntligen få sommarlov tillsammans. Jag sov hos Maria och i morse satte jag mig på en buss vidare norrut mot Oskar i Arvidsjaur
Här är lite tankar kring plockmat på stående fot. Det är ingen meny där jag har tänkt på hur saker passar ihop utan det är mer tänkt som inspiration till att komponera en egen meny
Läser det gör jag en hel del på semester och nu senast så har jag läst boken som ni ser på bilden Det fördolda heter den med Hjort och Rosendfeldt och den va inte så tokig
Bara att kämpa på och se till att man inte faller ner i mat träsket igen. Eller visst suktade jag efter polarkakorna som låg och suktades på jobbet med smör och ost -dräggel- de är en av mina största svagheter tror jag
Nejdå, jag har inte gått över till LCHF generellt, men jag försöker hålla igen lite på onödiga kolhydrater emellanåt, och då blir det ibland att jag lagar mat som är lite mer LCHF-inspirerad
Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Och bjuda på en Caffé latte. En riktigt bra latte bygger på att man gör en riktigt god kopp espresso. Värm mjölken försiktigt i en kastrull tills du når rykpunkten på 65 grader
Tänk på att pepparkaksdegen håller läääänge för kryddorna är bevarande. I helgen satte jag min pepparkaksdeg och nu börjar nedräkningen (det blir julkalender i år igen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.