När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. Däremot hade jag inte tid att stå och göra glutenfri deg till mig själv just då, så jag tog flatbröd från Moilas som botten, vilket blev helt OK
Snabbt och enkelt. Pizza. Bred på tomatsåsen och krydda på lite mer om behövs och basilikan. Pressa vitlöken över hela och fördela den färska persiljan
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Rör om tills jästen har löst sig och tillsätt resten av vattnet
Ingredienser Portioner. 4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Eftersom jag inte hade någon kavel eller lämplig flaska testade jag sånt där färdigt pizzakit där man bara rullar ut degen och smetar ut tomatsåsen som medföljer
Pizza Margherita ochPizza Napoletana är trend just nu och tro mig, trenden har enbart påbörjats. Det ska vara en bra mozzarella, eller buffelmozzarella, en fantastisk olivolja, långjäst deg med pyttelite jäst och såklart en helt otrolig tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.