Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Blanda crème fraiche, rom ochpurjolökoch krydda med svartpeppar. Vi hjälptes åt med maten till julbordet så vi bidrog medtresorters sill, griljerad julskinka och en väldans massa julgodis
Jag bankade ut kycklingfiléer, sedan kryddade jag med salt, vitpeppar och franska örter. Med de små bitarna räckte det med en skiva bacon men på de lite större tog jag två
På med fyllning i mitten och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Blanda löken, baconetoch riven ost. Skiva lökenoch fräs i smör tills den blivit lite gyllenbrun
Själva matlagningen blir så mycket mer harmonisk då utan stress som kan uppstå när man står där och inser att den hackade paprikan som ska ner i såsen inte alls är hackad
Speciellt som det även smakade bättreoch kändes fräschare. Jag tycker faktiskt att de torkade från Barilla är bättre att använda i en gratäng än de färska, de håller ihop bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.