Grytor

Grytor

  • 9 Recept
Ungersk gulasch

Ungersk gulasch

Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Nudelsoppa med kyckling

Nudelsoppa med kyckling

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingbröst , i bitar 3 st svartpepparkorn , hela 5 gram citrongräs , hackad 1 l vatten 1 tärning(ar) kycklingbuljong 75 gram äggnudlar , torra 1 st limefrukt(er) 2 tsk chilifrukt , finhackad 100 gram sockerärter , strimlade 100 gram koriander 50 gram rädisor , i klyftor Köp receptet
Smakrik festgryta med kyckling

Smakrik festgryta med kyckling

Grytor av alla de slag är ju så härliga nu när det börjar bli höst. Jag är en sucker för grytor. Hej på er raringar
Fläskfilé gorgonzola

Fläskfilé gorgonzola

Putsa filén och skär den i 2 cm breda skivor. Krydda med salt och peppar och stek dem i en stekpanna med smör
Irländsk gryta med mörkt öl

Irländsk gryta med mörkt öl

Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden