Nu är ju rabarber ganska lättodlat och behöver inte särskilt mycket omsorg, men ändå. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
En variant på biff med lök, fast utan biff och med fläsk istället. ) Enkelt att göra och riktigt gott. Mättande blir det i och med allt smör som är i… kan man bli smörberoende
Det fiffiga med den här sirapen är att den har mycket lågt GI, och den kan därför användas av diabetiker och andra som av någon anledning vill eller måste avstå från socker
God köttfärs- och grönsakssoppa. örtsalt och malen vitpeppar. Bryn köttfärs och stek grönsaker mjuka i stekpanna, salta och peppra, lägg över vartefter i stor kastrull
Jag lyckades inte hitta såmycket information om juju mer än att den växer på stora buskar och härstammar från Kina, där den används flitigt i matlagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.